Vánoční dárek ke stažení + novinka z naší dílny

Vánoční dárek ke stažení + novinka z naší dílny

Poslední adventní neděle. Přípravy na Vánoce jsou v plném proudu, většina z nás má už i nějaké (ne-li všechny) dárky, peče se, zdobí se, věší světýlka a za méně než týden je to tu!

Také vás ale mírně nervují obrázky vzorně naklizených domácností s deseti (nebo i více?!) druhy napečeného cukroví? Ale ne... buďme pěkně v klidu. Není to soutež. A o umytých oknech přece Vánoce nejsou.

Dárky se ale vážně zabalit musí a samo se to bohužel neudělá. Nebo má snad někdo rád balení dárků?

Ať tak nebo tak, každopádně jsme se rozhodli, že vám to balení ještě trochu zpříjemníme. Máme pro vás další dáreček ke stažení! Sadu roztomilých cedulek na dárky, které ocení nejenom děti. Medvídci, děvčátko, prasátko, rybka a kometa vykouzlí úsměv na rtech u každého :)

PDF soubor ke stažení ZDE

A co dál? Novinka z naší dílny je už na e-shopu!

Rádi bychom se s vámi podělili ještě o jednu věc. Naše Pracovní listy MIMINKO, které mohly vzniknout jen díky vaší pomoci, už jsou na světě a vypadají ještě lépe, než jsme si představovali. Máme z nich obrovskou radost. A odteď je najdete v prodeji i na našem e-shopu!

Že jste o nich ještě neslyšeli? Jde o sadu listů s úkoly, které děti provedou vývojem od miminka v bříšku až po kojence. Zábavné úkoly jako třeba výroba „ultrazvuku“ na prohlížení miminka v bříšku nebo sestavení brýlí, přes které uvidíte podobně jako novorozenec, zaujmou nejen budoucí velké sourozence. Jsou určené všem malým zájemcům o miminka a jejich cestu na svět ve věku zhruba 3-9 let.

Děkujeme za vaši podporu v uplynulém roce a přejeme krásné svátky a hlavně pevné zdraví!