Předprázdninová hledačka

Předprázdninová hledačka

Hledačky máme moc rády, to jste si už asi všimli, že? Je to podle nás skvělý program pro děti i dospělé. Prostě takové ozvláštnění každodenní rutiny. A ta radost, když díky vlastní šikovnosti a rozumu najdete cíl a tam na vás čeká něco moc fajn!

Naposledy jsme pořádaly hledačku v dubnu na trase Hády - Bílovice nad Svitavou. Přesně tuhle Jarní hledačku si můžete dokonce koupit u nás na e-shopu a zahrát si ji kde a kdy budete chtít. Třeba i v létě:)

Za pár dní začínají dětmi dlouho očekávané letní prázdniny, a to se nám zdálo jako super příležitost k vytvoření další hledací hry. Bude Předprázdninová hledačka!

Kde?

Přece v naší oblíbené líšeňské Rokli (Brno), kde je velké dětské hřiště s moderními veřejnými záchodky, osvěžující fontána a nově i stánek s točenou zmrzlinou. Velikánský výběr výborné kopečkové zmrzliny zase najdete o kousek dál ve Zmrzlinové kavárně. A dospělí se mohou občerstvit třeba ledovou kávou z Kafe Mlýnek.

Kdy?

V pondělí 27. června 2022 od 14 do 18 hodin!

Pro koho?

Pro všechny zvídavé děti ve věku zhruba 3-9 let.

Co s sebou?

Vytisknutou mapku stanovišť (ke stažení níže), na kterých si vyluštíte tajenku, která povede k... to se nechte překvapit! Prozradíme jenom, že tentokrát se v cíli bude myslet i na paní učitelky, které jsou neprávem trochu opomíjené. A nebude chybět samozřejmě ani dáreček pro děti. Na místě bude i pokladnička, do které nám můžete (ale nemusíte) přispět pár drobnými na náklady na materiál.



Mapku stanovišť ke stažení najdete tady.

Vyrazte za námi do Líšně, bude legrace!

V pondělí se na vás budeme moc těšit.