Dárek ke stažení ke Dni otců

Dárek ke stažení ke Dni otců

Den otců letos připadá na neděli 19. června. Zbývá tedy zhruba týden do svátku všech tatínků - a to je tak akorát, aby člověk začal s dětmi vymýšlet dárek, co myslíte?

Lucka se nad Dnem otců ale zamýšlela ještě dřív, než většina ostatních lidí, protože chtěla vymyslet něco pro vás! Vyšlo to krásně a myslíme si obě, že to je naprostá pecka a že takový dáreček od srdce potěší jistě každého tatínka.

O co tedy jde? Nejdřív si stáhněte a vytiskěte PDF s obrázky kluků a holčiček (na papír o velikosti A4). Z 5 kluků nebo 5 holčiček pak vyberte postavičku, která se nejvíc podobá vašemu dítku.

Vybranou postavičku nechte dítě vybarvit a na cedulku, kterou dítě drží, napište vzkaz, jaký se vám líbí. Můžete napsat jen "TÁTA" nebo třeba připsat, proč je zrovna váš tatínek ten nejlepší na světě a máte ho rádi.

Pak postavičku vystřihněte a přilepte na zavařovačku (velikostně panáčci sednou nejlépe na klasickou zavařovací sklenici o objemu 0,7 litru) naplněnou oblíbenými pochutinami vašeho táty. Náš táta rád mlsá oříšky, takže jsme sklenici naplnili až po vrch jeho nejoblíbenějšími praženými pistáciemi. Jinde to budou třeba oblíbené bonbóny, nugát, čokoláda...

Ostatně, panáček nebo panenka se nemusí lepit nutně jen na zavařovačku, ale klidně na nějakou krabičku nebo přímo bonboniéru nebo tabulku čokolády. Fantazii se meze nekladou.

Šablona holky, ke stažení zde

Šablona kluci, ke stažení zde

A čím naplníte sklenici pro vašeho tatínka? ❤️