8arvy jako malované na HITHITu už jedou!

8arvy jako malované na HITHITu už jedou!

V pondělí odpoledne jsem klikla na tlačítko. Když si ale připomenu celý poslední rok a půl, přijde mi to jako věčnost!

Představa, že budu muset v průběhu stát před kamerou, něco vykládat a pak s tím vším, co jsem tolik měsíců připravovala, vyjít ven, mi navozovala nepříjemné pocity. A o to víc jsem byla včera nakonec ráda, že to mám konečně za sebou.

Podařilo se mi během toho udělat pár chyb. Ta největší, která mi vážně neudělala radost, bylo přehlédnutí změněného nastavení o publikování kampaně, takže jsme málem začínali v ten nejhorší den za poslední dobu. Ale nakonec to naštěstí dobře dopadlo.

Kampaň jsme spustili až po narození naší druhé holčičky a tak teď mám pár týdnů se všemu věnovat. Alespoň do té míry, jak mi to při usměrňování dcery první a kojení té druhé půjde. Kampaň je každopádně nyní ve fázi předobjednávek za nejvýhodnější cenu. Kromě samotných karet 8arvy jako malované jsou k dispozici i balíčky s Planetáriem nebo zábavně-pracovním sešitem: Vesmír.

Dala jsem si záležet, abych měla nachystáno co nejvíc dopředu a nikdo tak nemusel po skončení kampaně čekat dlouhé měsíce, než mu budou odměny doručené. Pokud se nám podaří všechno nachsytat včas, budou objednávky odbaveny do pár týdnů.

Pro všechny, koho zajímají další informace a chtějí si udělat předobjednávku: pokračujte prosím na HITHIT